top of page

Hoe was het ook alweer? #4

Vorige week donderdag was ik weer in het theater in Amsterdam! :-)

En ook nog in een van de mooiste theaters van de stad, namelijk Koninklijk Theater Carré.

Nog wat onwennig stond ik samen met mijn dochter in de bekende lange rij buiten bij Carré. Onwennig omdat we geen mondmaskers op hoeven, bij het naar binnen gaan en tijdens de voorstelling. Ja hahaha dat is toch ook weer even vreemd, maar went snel. Wel was nu nieuw dat je nu de veel besproken QR app (CoronaCheck) moet hebben met als bewijs van dat je 2x vaccineert bent. Wederom een nieuwe ervaring :-).


Dit uitje had ik geregeld omdat mijn dochter met Cum laude haar Master had gehaald, en natuurlijk gewoon even samen weg, je weet wel quality time met mijn dochter. De voorstelling was van wende Snijders samen met het Amsterdams Sinfonietta. Wat was het een prachtige voorstelling, en dan pas weet je wat we al die tijd hebben gemist. Hoe fijn dat we langzaam weer terug mogen naar wat ooit was.

Meer en meer droom ik er van om ooit in dit prachtige theater te mogen staan, het is aan mij of het een droom blijft of werkelijkheid wordt.


Blijven dromen mensen en treef naar dat gene waar jij gelukkig van wordt!

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page