top of page

Hoe was het ook alweer? #2

Bijgewerkt op: 5 jul. 2021

Best bijzonder... De afgelopen tijd hebben wij net als vele op een terrasje mogen zitten.

Het bijzondere vond ik dat ik vergeten was hoe het was. Ik bedoel dat wat WAS uiteindelijk soort van vergeten wordt, en wat IS uiteindelijk soort van geaccepteerd is.


Vandaag zaten we op een prachtig terras in Baarn https://degeneraal.nl/ en ik mijzelf betrapte dat ik het vreemd vond om zonder mondmasker te lopen. Dit gevoel kreeg ik trouwens ook in de supermarkt. Dus best grappig dat HET masker ondanks de ongemak snel in ons systeem zit en er nu weer langzaam uitgaat. Dus ja Hoe was het ook alweer?

Want straks weten we niet echt meer hoe het was met de maskers en 1,5 mtr. maar wordt het meer van oja... Dus hoe bijzonder is het dat wij als mens ons heel erg goed kunnen aanpassen en daar allemaal onze draai aangeven zodat de verandering werkt voor ons als individu en als groep.


Probeer te bewegen en flexibel te buigen zodat die verandering voor ons werkt. Of dat wij zelf een verandering willen maken. Wees niet bang voor een verandering in het leven want het maakt je flexibel en rijk.

Ik maak nu zelf ook verandering door wat best spannend is en ook mijn onzekerheid soms vergroot, maar krijg ik wel de kans om mijzelf te verrijken met nieuwe leermomenten en ontmoetingen.


Sta open voor de verandering, en je zult je rijker voelen!
37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page