top of page

We mogen weer!

Bijgewerkt op: 18 feb. 2022Nu dat het voorjaar voor de deur staat en de maatregelen sterk worden versoepeld komen de aanvragen weer een beetje binnen.

De afgelopen dagen wordt ik weer benaderd voor optredens als presentator entertainer en zanger :-) Toch voelt het bijzonder om weer eerdaags te mogen optrede. Later in het jaar sta ik op een bruiloft als acteur, QuizMaster, zanger en... trouwambtenaar/BABS.Ja je leest het goed :-)

Zojuist heb ik de training BABS afgerond. Een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, en zoals een gewaardeerd collega Yann Lawick (troubadour/chanteur de chansons françaises) zichzelf noemt, Vermakelaar. Zo voel ik mij ook wel een beetje, VERMAKELAAR. Nu mag ik ook de titel Ceremonieel Spreker toevoegen aan mijn lange lijst als artiest. Ik mag, en wie weet jullie straks trouwen op het gemeentehuis of op die lokatie die voor jullie zo bijzonder is.

Het was de afgelopen 2 jaar soms best spannend, maar het heeft mij vooral kansen gegeven. Zoals Corona Coach Bij Hunkemöller. Uurtje faktuurtje. Nooit kunnen verzinnen dat zoiets ooit zou bestaan :-), en begeleider/coach bij Stichting Philadelphia Zorg in Amsterdam alwaar ik diverse cursussen en training heb mogen volgen. Nu ben ik bij deze zelfde mooie organisatie Community Builder en waar ik ook training mag volgen.

Groeien in tijden van crisis. Hoe gaaf is dat!


Eerdaags komt daar trouwambtenaar bij! Dus als ZZper ben ik dan te boeken als Trouwambtenaar/Ceremonieel Spreker op een bijzondere plek, namelijk jullie favoriete of bijzondere plek!

Dit wordt weer een nieuw avontuur met mooie, bijzondere en hilarische herinneringen.

Een bijzondere dag zal dat zeker gaan worden.


Ik kijk nu al weer uit naar alle mooie nieuwe avonturen als Vermakelaar :-) en ook zeker de mooie reizen met ons Camper Tommy.

Ook onze Camper was een heerlijke bijkomstigheid tijdens de lockdowns. Dit is toch een gevoel van vrijheid. Wie weet kunnen we dit jaar wel weer lekker camperen in het buitenland, zonder al te veel gedoe.

We laten ons verrassen.


Maar wat heeft corona jou gebracht? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!


Gideon CalisKommentare


bottom of page