top of page

brainspons

Bijgewerkt op: 17 feb. 2022
Regelmatig heb/had ik heerlijke ideeën voor een theatervoorstelling/diner of show. Ik hou van kleinkunst! Maar de laatste tijd (maanden) komt er niets uit de pen of toetsenbord van mijn laptop. Ik baal hier wel een beetje van, en maakt mij ook een beetje onzeker, maar probeer dat balen en onzekerheid ook weer los te laten want dat is alleen maar negatieve lading.


Zoals voor iedereen is het al bijna 2 jaar een andere wereld of werkelijkheid, maar voor mij is het niet meer dan wat ongemakkelijk. Het is voor mij meer uitdagend en leerzaam! Ik probeer nieuwe kansen te zien en als dat lukt vast te pakken en om te zetten in een resultaat of zoiets :-).


Van optredens voor vele organisaties, privé feesten en theatervoorstellingen, naar begeleiding, Coaching en Community Building in Amsterdam voor een mooie stichting genaamd Philadelphia Zorg. Natuurlijk blijft die magneet trekken naar het theater en de vermaak industrie. Dus probeer ik zoveel mogelijk te BrainSponsen en dan af en toe die BrainSpons thuis uit te knijpen en hopelijk blijft er iets achter wat bruikbaar is voor een nieuwe voorstelling, maar juist dat is wat de laatste tijd niet lukt. Ben ik misschien te krampachtig? Wil ik te graag? Wie zal het zeggen. Ik blijf BrainSponsen want je weet maar nooit :-)Het is natuurlijk wat jammer, ongemakkelijk maar zeker geen ramp. Ik blijft BrainSponsen mensen en wie weet komt een deze weken een briljant idee naar boven borrelen. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer live treffen en kunnen we elkaar inspireren, en enthousiasmeren!


Hoe gaat het met jullie?

Ik laat me graag uitnodigen want ik ben benieuwd naar jullie verhaal!


Gideon Calis


35 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page